Back to top

Vida extra al nom de Reddis

El Reus FC Reddis no ha arribat a temps de fer el canvi de nom, de manera oficial, a la Federació Catalana de Futbol. Per tant, a nivell legal l'entitat continuarà dient-se CF Reddis.

El nom de Club de Futbol Reddis continuarà sent l'oficial de l'entitat roig-i-negra per aquesta temporada 2022-2023. El nou nom es va fer públic el passat deu de juny i, aleshores, el club va començar els tràmits per canviar el nom al registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya. 

Doncs bé, segons ha pogut saber Canal Reus, el Reus Futbol Club Reddis no serà una realitat oficialment fins al juliol del 2023. Fonts de la Federació Catalana de Futbol han confirmat a aquest mitjà que l'últim dia per canviar el nom a l'ens federatiu era el 30 de juny i, per tant, aquest canvi no serà possible fins a l'any vinent.

Un cas que es repeteix

Des de la Federació expliquen que aquesta situació és similar al que li va passar al Llagostera l'any passat. El club gironí no va arribar a temps d'anomenar-se Unió Esportiva Costa Brava en l'àmbit legal, i per això constava com a Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava. Tot i això, tant el club com la premsa de la zona els anomenava amb el nom comercial.

D'aquesta manera, tot i que a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol ja es pot veure el nou escut del Reus Futbol Club Reddis, el primer equip jugarà la Primera Catalana com a Club de Futbol Reddis.

Paraules clau:

Notícies relacionades