Back to top

Vida, ritme i color a "Sinestèsies" de Mònica Castanys

La galeria d'art Anquin's acull l'exposició de l'artista barcelonina amb un recull de les seves obres més recents.

La galeria Anquin's acull fins al 30 d'octubre l'exposició "Sinestèsies" de Mònica Castanys. La col·lecció és un recull de les seves obres més recents, pintures plenes de vida, ritme i color que connecten de forma immediata amb l'espectador. 

"Sinestèsies", de Mònica Castanys

Mònica Castanys (Barcelona, 1973)  enceta la temporada artística a la galeria d’art Anquins amb l’exposició “Sinestèsies”. Una exposició llargament preparada on l’artista presenta les seves obres més recents. Pintures plenes de vida que volen despertar noves sensacions  i  sinestèsies.  El crític d'art  Eudald Camps situa la figuració de Mònica Castanys en el context de l’art actual  i valora la seva aportació apuntant que:

“... Mònica Castanys ha trobat en el viatge la millor manera d’atansar-se a la diversitat del real en un sentit similar al defensat per Francisco Jarauta: “No importa si aquest descobriment de l’altre implica el desconcert o l’emoció, l’estranyament o l’entusiasme: en tots els casos és ja el resultat d’una experiència que només el viatge és capaç de produir”. El darrer pas, òbviament, és el de sedimentar ( o remugar) allò contemplat al recer que és l’estudi: és allà on Castanys tradueix mitjançant la pintura el que ha vist però sobretot, el que ha sentit. En paraules de Tu Wei-ming, “el sentit final de la vida es troba en la nostra existència humana ordinària”.

Mònica Castanys

En el panorama internacional,  la galeria Anquins participa en la primera fira d’art post pandèmia del 22 de setembre al 30 d’octubre a Brussel·les , a l’Affordable art Fair Brussels on també presentarà peces de l’artista Mònica Castanys, que sempre tenen una gran acollida del públic europeu.

El dissabte, 16 d’octubre a partir de les 12 del matí, la galeria ha organitzat un vermut amb l’artista Mònica Castanys. Es podrà visitar l’exposició i conèixer personalment a l’artista.

Paraules clau:

Notícies relacionades