Back to top

Vila-seca programa més de 50 activitats per les festes de Nadal

El tradicional pessebre de sorra i les haimes dels reis mags són les activitats més destacades

La màgia del Nadal ja invaeix els carrers de Vila-seca. A partir d'aquest divendres 3 de desembre i fins el 6 de gener, més de 50 activitats ompliran Vilaseca, la Pineda i la Plana de llums i esperit nadalenc per posicionar els tres nuclis amb molta projecció per les festes de Nadal.

Dins de les activitats més rellevants destaquen les haimes dels reis mags on els infants de la ciutat s'hi podran acostar a dipositar els seus desitjos i on també podran comprovar si el seu nom apareix en els llibres d'entremaliadures. És el segon any consecutiu que Vila-seca comptarà amb aquest espai dedicat als reis mags, però la novetat d'enguany és la incorporació de dues noves haimes a la Plana i la Pineda els dies 18 i 19 de desembre. La haima situada al castell de Vilaseca estarà oberta al públic els dies 24, 26, 30 i 31 de desembre i el 2 de gener de les 10 a les 14 hores

El pessebre d'arena

arena vilaseca

 

També el tradicional pessebre d'arena ubicat a la zona de les fonts del parc del Pinar del Perruquet amb temàtica sorpresa és un dels principals atractius de les festes a la ciutat que comptarà amb escultors internacionals. A més a més aquesta zona també comptarà amb una fira d'artesans, un contacontes nadalenc amb titelles i una innovadora cantada de nadales a ritme de swing i jazz.

Tot plegat en un programa que omple un mes de desembre on la cultura i el turisme es fusionen per ser un element d'atracció i generador de turisme a la Costa Daurada.

Consulta tots els actes previstos

 

Paraules clau:

Notícies relacionades