Back to top

Vila-seca es torna a omplir de cinema amb el FICVI

El certamen arriba a la seva 7a edició del 14 al 23 d'octubre presentant 44 curtmetratges amb temàtiques diverses com el feminisme o la memòria històrica, entre altres temàtiques.

Del 14 al 23 d'octubre els amants del cinema tenen una cita amb el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca. El FICVI d'enguany ha seleccionat 44 obres; nou d'animació i 35 curts de ficció protagonitzats per actors de la talla de José Sacristán, Amaia Salamanca o Aitana Sanchez Gijón, entre d'altres. De fet, el festival d'enguany bat records pel que fa a les obres presentades, més de 600 fet que continua posant la rellevància d'aquest certamen que és col·laborador de la preselecció de curtmetratges dels Premis Goya.

Com a novetat d'aquesta setena edició del FICVI, el festival canvia d'ubicació. El Celler de Vila-seca serà l'escenari del certamen i on es projectaran els curtmetratges seleccionats, unes obres provinents de diversos països com Brasil,,Països Baixos, Albània, Regne Unit, Iran, Estats Units, de l'Estat Espanyol i també de Catalunya. Unes obres que tracten temes com els rols de gènere, l'Alzheimer, la memòria històrica o les temàtiques LGTBI+.

Per altra banda, el FICVI d'enguany homenatjarà a l'actriu Luisa Gavasa amb l'entrega del Premi d'Honor a la Trajectòria.

Consulta el programa AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades