Back to top

Vilafortuny denuncia l'abandonament dels seus carrers

Veïns de Vilafortuny denuncien l'abandonament dels carrers que poden provocar situacions perilloses per a la conducció i la circulació de vianants. Es queixen de la deixadesa del govern cambrilenc en el manteniment de la via urbana. L'Ajuntament es defensa dient que part d'aquesta urbanització segueix pendent de recepcionament.
Clots als carrers de Vilafortuny

Envair el sentit contrari per evitar un clot a l'asfalt. És una de les perilloses accions que un conductor duu a terme a l'avinguda de Madrid, a la zona de Vilafortuny 2 de Cambrils. Com aquest, són diversos els problemes estructurals del barri que es troba a mig recepcionar. Una situació que els veïns denuncien des de fa anys i per tot plegat, reclamen mesures de millores urgents que dignifiquin aquest espai.

Més enllà de l'estat de les vies de circulació, la problemàtica s'estèn a les voreres, murs caiguts, papereres retirades sense substituir... una situació que consideren insostenible fora de càmeres.

Des del consistori, al·leguen que prop de la meitat de carrers d'aquesta zona, pertanyent a la urbanització Urcavisa, no estan recepepcionats per l'Ajuntament.

En aquests moments, els propietaris d'aquests habitatges es troben en procés de pagar les obres de renovació de la canalització de l'aigua, una iniciativa que en un futur a mig termini, permetrà que el consistori s'encarregui de la gestió d'aquest servei.

La burocràcia no posa les coses fàcils al veïnat, que veu com la zona continua tenint deficiències i l'ajuntament no pot involucrar-s'hi més enllà d'accions puntuals amb contribucions especials en situacions que el govern local consideri que són perilloses.

Paraules clau: