Back to top

Vilaplana estrena la Bona Brossa amb un projecte creat des de l'escola

Amb la premissa que 'si tots reciclem, tots hi guanyem', són molts els pobles del territori que ja han escollit en quin projecte destinar-hi els fons recaptats a través de la Bona Brossa. Ara és moment per Vilaplana, on els alumnes de l'Escola Cingle Roig fa mesos que treballen en un projecte secret

Els alumnes de l'Escola Cingle Roig de Vilaplana fa mesos que tenen un projecte entre mans. L'Ajuntament volia impulsar la Bona Brossa amb una finalitat en comú per al poble, però quin? Aquí és on entra en joc la feina dels alumnes de 4t, 5è i 6è de primària de l'escola, els quals han estat treballant durant els darrers quatre mesos. A través de molts debats, han estat valorant quin projecte és el millor per al conjunt del poble.

Escola Cingle Roig Vilaplana Bona Brossa

Així doncs, els alumnes han decidit que, amb tots els diners que es recullin, s'instal·laran cartells en diversos espais del poble i del seu entorn natural perquè aquest es mantingui net i sense deixalles. Encara que hagin estat els més grans de l'escola els que han ideat el projecte, també els més petits s'hi han vist implicats en el repartiment de cartells i cartes arreu de la vila. 
 
El municipi actualment es troba en un 42% de recollida selectiva, i esperen arribar al 55% per a poder tirar endavant amb el projecte. Ara, és moment de presentar-ho als veïns i veïnes de Vilaplana i que aquests compleixin amb l'objectiu. La presentació oficial es farà aquest dissabte, 28 de gener, al Casal vilaplanenc, a les 18 hores. 

Paraules clau:

Notícies relacionades