Back to top

Viña i Jansà es proclamen campions d'Europa sub17

Dos joves de Reus i del Reus s'han coronat com a campions d'Europa de seleccions sub17 amb el combinat espanyol. Van aconseguir el títol després de superar a Portugal en el partit definitiu (3-8).

Nil Viña i Guillem Jansà, juvenils reusencs que juguen al Reus Deportiu, s'han proclamat campions d'Europa sub17 amb la selecció espanyola, en el torneig disputat a Paredes, a Portugal. El combinat dirigit per Carlos Cortijo s'ha emportat el títol després de guanyar els cinc partits que va disputar. La competició tenia un format de lligueta de tots contra tots, i també hi participaven les seleccions d'Andorra, d'Anglaterra, de França, d'Itàlia i de Portugal. Precisament, els reusencs s'han coronat com a campions d'Europa després de guanyar a Portugal en el darrer duel de la lligueta, per 3 a 8

Giménez i Zapater amb la catalana

Els juvenils no han estat els únics que han estat convocats per una selecció en els darrers dies. Ferran Giménez i Martí Zapater també van disputar un partit, en aquest cas, amb la selecció catalana. Els roigs-i-negres van jugar un amistós contra el CP Congrés, amb victòria pel combinat català (3-4). Dos dels gols els va anotar Ferran Giménez.

Paraules clau:

Notícies relacionades