Back to top

Vinculen els promotors de Hard Rock amb els 'Paradise Papers'

Una investigació del setmanari La Directa situa James F. Allen al capdavant d'una societat 'offshore' que surt als documents sobre inversions en paradisos fiscals. Aturem Hard Rock reclama de nou aturar el projecte.

El setmanari La Directa ha publicat una investigació que situa el representant del projecte Hard Rock, que s'ha de construir entre Salou i Vila-seca, als 'Paradise Papers', un recull de més de 13 milions de documents en els quals es detalla les inversions en paradisos fiscals que haurien fet més de 100.000 persones, entre les que es troben nombrosos noms reconeguts internacionalment. 

Arran la publicació d'aquesta investigació, els representants de la plataforma Aturem Hard Rock han carregat contra el govern de la Generalitat per negociar, diuen, amb defraudadors fiscals. De fet, La Directa també assegura que un dels promotors del centre recreatiu és gerent d'una societat 'offshore'. 

Per tot plegat, Eloi Redón, portaveu de la plataforma, demana una reunió amb la consellera d'Economia per esclarir els fets. La CUP, per la seva banda, ha registrat una bateria de preguntes referents a Hard Rock i demanen la compareixença de la consellera Natàlia Mas i també del de territori, Juli Fernández, i també d'alts càrrecs de l'Incasòl, l'Institut Català del Sòl. 

Paraules clau:

Notícies relacionades