Vint-i-cinc minuts superlatius porten el Reus a les semifinals de l'OK Lliga

Els de Jordi Garcia aconsegueixen la victòria (4-2) i es classifiquen per la següent ronda. Aquest dissabte i dilluns vinent es jugaran els primers partits de les semifinals contra el Barça al Palau Blaugrana

Anades i vingudes per començar el definitiu partit entre Reus i Lleida. Ambdós equips han tingut opcions d'avançar-se en el marcador, i el primer que ho ha aconseguit ha estat el conjunt visitant. En una pèrdua de bola reusenca, Andreu Tomàs ha perforat la porteria de Càndid Ballart amb una gran canonada des de la distància (0-1). El Reus no ha perdut els papers amb la diana dels del Segrià, i ha continuat amb el pla de partit plantejat per Jordi Garcia.

La tensió es podia tallar amb un ganivet, i fins i tot, s'ha arribat a generar una breu tangana per un cop d'estic de di Benedetto a Compagno, resolta amb una blava per cadascú. A la jugada següent Marc Julià ha provocat una blava a Joan Cañellas, i el mateix olotí ha situat l'empat des de la falta directa (1-1). La targeta a Cañellas ha anat acompanyada d'una segona blava a Oriol Vives per protestar.

El Reus ha jugat amb superioritat i ho ha aprofitat. Sergi Aragonès ha tret la pala a passejar i ha enviat un míssil impossible per Martí Serra al fons de la xarxa (2-1). En plena efervescència reusenca, David Gelmà ha fet el tercer abans del descans (3-1), culminant una primera part de traca i mocador dels roigs-i-negres.

Baixada de ritme

Com era d'esperar, a la segona part el ritme del partit ha disminuït. El Reus ha jugat amb el marcador a favor i ha aguantat el duel, tot i que ha tingut l'opció de sentenciar amb una falta directa de Julià o amb una acció de malabarista de Gelmà. Quan faltaven poc menys de quatre minuts pel final, el Lleida ha provocat la desena del Reus i Sergi Folguera ha retallat les distàncies (3-2). Amb els visitants jugant sense porter, el 96 ganxet ha fet el gol definitiu amb un xut des del seu propi camp (4-2).

Afició de 10

Tot plegat en un Palau d'Esports entregat, com sempre, a l'equip reusenc. La parròquia reusenca ha estat clau perquè l'equip de Jordi Garcia aconseguís el passi a les semifinals del play-off de l'OK Lliga. En aquesta eliminatòria tornaran a ser importants: el rival és el Barça i el factor pista no és favorable als roigs-i-negres. L'eliminatòria dels clàssics és al millor de cinc partits, i els dos primers duels es juguen al Palau Blaugrana aquest dissabte i el dilluns vinent