Back to top

De Vinyols al Marroc per passió ciclista

Ciclistes de l'agrupació d'Amics del ciclisme de Vinyols viatjaran a finals d'aquesta setmana al poble de Marzouga, al Marroc, per competir a la Titan Desert 2022.

Una vintena d'integrants dels Amics del ciclisme de Vinyols i els Arcs s'han engrescat a participar en la prova ciclista Titan Desert, que comença el proper diumenge a Merzouga, al Marroc, i dura una setmana sencera.

Entre els corredors, n'hi ha que "porten tota una vida pedalant", com diu el seu responsable d'equip, Gerard Monguió, i d'altres que ho fan des de fa menys anys. Això sí, des que es preparen la prova, tots fan al voltant de 200-300km setmanals.

El viatge començarà a finals d'aquesta setmana. Allà ja tenen les bicis preparades, juntament amb un suport mecànic i de fisioteràpia. Logísticament, expliquen que han de dedicar unes vacances a la feina a fer una prova ciclista. També, admeten que l'escalf i el suport de la família és molt important.

Pel que fa a les expectatives, aquestes són variades. A l'equip hi ha ciclistes que es mouran pel davant de la prova, d'altres per la meitat i, també, uns altres que patiran més per arribar fins al final. Malgrat tot, confien a obtenir uns bons resultats en la competició per pobles, on es presenten amb dos equips de Vinyols.

Paraules clau:

Notícies relacionades