Back to top

Virginias, endolcint els reusencs des de 1932

Coneixem la història de Turrons Virginias, una empresa emblemàtica de la capital del Baix Camp.

Era l'any 1932 i els germans Rodríguez s'estableixen a la capital del Baix Camp com a distribuïdors de dolços a la província de Tarragona. El negoci els anava bé i després de tenir un establiment al centre de la ciutat, decideixen obrir, sota el nom de Virginias, la seva pròpia fàbrica i produir els seus dolços. Als anys cinquanta, inauguraven, doncs, la coneguda fàbrica al passeig Sunyer de Reus, un indret conegut per tots els reusencs i reusenques que es delitaven amb l'olor que en sortia quan passaven per davant de les seves instal·lacions.


Sobre els anys setanta, i a causa de la crisi del sucre que va comportar un encariment el producte, els germans Rodríguez van apostar pels dolços sense sucre, fet que els va posicionar com a líders en aquest tipus de productes a l'estat espanyol.

"És molt usual trobar-se gent que coneix algú que hi hagi treballat en algun moment de la seva història" ens explica Àngel Jubete, actual director General de Virginias, De fet, fàcilment la fàbrica de Virginias ha acollit més 200 treballadors en alguna de les seves campanyes, i de petits, qui no recorda haver visitat aquesta fàbrica tan emblemàtica de la ciutat?

Descobreix tots els Secrets de Reus


Amb el suport de VIRGINIAS

Paraules clau:

Notícies relacionades