Back to top

Viu les eleccions a Canal Reus

Canal Reus arrenca aquest 12 de maig una cobertura especial de la campanya electoral amb vista les eleccions del 28 de maig. Entrevistes, taules d'anàlisis i fins a quatre debats són els eixos de la programació que culminarà amb la nit electoral el dia de les votacions.

A partir d'aquest divendres, 12 de maig, Canal Reus arrenca una programació especial per donar cobertura a la campanya electoral de les municipals 2023. Cada dia s'incorporarà un espai especial al Notícies amb els principals titulars de la informació electoral. Un espai que es repetirà en les dues edicions del Notícies i també els caps de setmana, amb el Notícies Resum, i que inclourà un exhaustiu seguiment de la campanya. 

Totes les notícies de les eleccions

Des d'aquest divendres, a més, Canal Reus també entrevistarà a tots els candidats amb representació al consistori de Reus. Entrevistes que s'allargaran durant tota la primera setmana de campanya. A més hi haurà una especial cobertura informativa de Cambrils, Mont-roig del Camp i Riudoms, a més dels principals titulars del territori.

Debats electorals

debats canalreus

Ara bé, Canal Reus aposta per la confrontació d'arguments, i per això enguany organitza fins a quatre debats. El primer serà amb els candidats de Cambrils, el pròxim dimarts 16 de maig, el segon amb els de Mont-roig del Camp, el pròxim 18 de maig. La segona setmana hi haurà dos debats més, un dilluns 22 de maig amb els candidats de Riudoms i el darrer, el dia 24, el de Reus. Serà el darrer debat de la campanya electoral i es farà al Teatre Bartrina. RESERVA LA TEVA INVITACIÓ

Tots els debats es podran recuperar tant a les xarxes socials, com al web de Canal Reus com també a la plataforma La Xarxa Més.

La nit electoral

La campanya finalitza el 26 de maig i el dia de les votacions, el 28 de maig. Canal Reus oferirà un informatiu especial a les 2 del migdia amb tota l'actualitat de la jornada. Al vespre, a partir de dos quarts de vuit, arrancada de la nit electoral amb fins a vuit punts de connexió arreu de Reus i el territori. Resultats, anàlisi, entrevistes i el que faci falta. 

Dilluns 29 de maig, nova taula de debat per analitzar els resultats d'unes eleccions que seran històriques. 

Paraules clau:

Notícies relacionades