Back to top

Viu Sant Jordi a Canal Reus

Des de primera hora del matí la plaça del Mercadal es converteix en un aparador a l’aire lliure de llibres i roses. Enguany hi ha pràcticament un centenar de parades al centre de la ciutat.

Canal Reus emet aquest diumenge, Diada de Sant Jordi, un programa des de la plaça del Mercadal. A partir de dos quarts d’una del migdia i fins a les dues, l’especial recollirà les principals veus de la jornada. Amb un amplíssim desplegament tècnic, Canal Reus parlarà amb les Reusenques de Lletres, que fan 50 anys, amb Maria Lluïsa Amorós, escriptora i filla de Xavier Amorós, de qui enguany es commemora el centenari del seu naixement i també amb diversos autors locals que parlaran sobre l’estat de la literatura a la ciutat.

De fet, enguany s’han publicat més de 200 llibres de temàtica diversa. Alguns són reedicions, però també hi ha novel·les, poemaris, receptaris de cuina i assajos. El programa de Canal Reus també servirà per premiar el guanyador del Concurs de Microrelats de Canal Reus, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Reus. El guanyador s’endú diversos vals per comprar llibres i per viure en directe un Scape Room al Gaudí Centre.

Prop d’un centenar de parades

La ciutat es bolca un any més en la Diada de Sant Jordi. Durant tot el dia està previst que es duguin a terme diversos actes a la plaça del Mercadal i en la resta d’espais habilitats del centre de Reus.

En total, enguany, hi ha una desena de parades de llibres i una desena més de parades de floristeries. A més, una setantena d’entitats també participen de la Diada en diversos estants ubicats al voltant de la plaça del Castell, l’Absis de la Prioral i també la plaça de Sant Pere. A més, també n’hi haurà a la plaça del Prim, la Raval de Santa Anna i el carrer de la Mar, a més de la plaça del Teatre.

Paraules clau:

Notícies relacionades