Back to top

El voleibol també té lloc a Reus

El alumnes del Campus de Voleibol ja practiquen rotacions, saques i tocs de mans. Aquest casal d'estiu destinat al voleibol ofereix entrenaments d'iniciació i perfeccionament per a nens d'entre 10 i 16 anys. A més a més, l'esplai també ofereix activitats lúdiques i multiesportives.
Campus de Voleibol

Remats, bloquejos i serveis. A Reus no només hi tenen lloc els campus d'esports com el futbol, bàsquet o tennis. El voleibol es fa lloc amb el Campus d'Estiu del Voleibol Reus Club que té lloc al Polilleuger Ciutat de Reus. Els joves d'entre 10 a 16 anys han pogut jugar a aquest esport en els nivells d'iniciació i perfeccionament. A part de practicar, els alumnes també van a les piscines municipals i realitzen activitats lúdiques. En un entrenament normal es practiquen rotacions, saques, tocs de mans i tocs d'avantbraç.

El Marc Molas, un dels alumnes ha dit que "a mi, del volei m'agrada molt la tècnica i veure tots els bloquejos i les jugades. M'apassiona". L'Héctor Rosa, per la seva banda ha explicat que "jo colia fer algun esport més que no fos d'aigua. Ara estic practicant el voleibol i és molt divertit". La Lisa Zavershinskaia ha explicat el joc que han fet amb globus i ha dit que "el meu monitor havia d'anar amb els ulls envenats i li havíem de posar globus als peus perquè els trepitgés. Si ho feia estava eliminat".

Aquest matí els alumnes han jugat amb globus d'aigua i els d'iniciació han pogut fer un partit amb els que ja tenen una mica més d'experiència.

Una de les monitores, l'Anna Cano, ha aclarit que "molts dels nois i noies que han vingut avui són del club i aleshores poden accedir al campus perquè facin partits perquè com més som, millor".

El campus ja arriba al seu final amb una participació actual de 5 assistents. El dia 27 d'aquest mes finalitzaran les seves activitats.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades