Back to top

"Volem una educació segura i de qualitat"

La USTEC ha convocat una manifestació aquest dimecres davant l'Institut Gabriel Ferrater de Reus per reivindicar una educació segura i de qualitat.

"Per una educació segura i de qualitat" ha estat el lema de la manifestació convocada pel sindicat de professors USTEC. Ja fa temps que reivindiquen que les mesures preventives per la Covid-19 als centres educatius no són suficients, però segueixen reclamant la millora de les condicions laborals. El portaveu de la USTEC a Tarragona, Juan Carlos Feijoo ha declarat que "és necessari reivindicar una educació segura, presencial i de qualitat, sobretot per les condicions laborals perquè s'estan vulnerant".

Ustec

A banda d'algunes reclamacions ja conegudes com la reducció de ràtios a les aules, la implantació de la jornada intensiva o la realització de proves PCR massives, ara se'n suma una de nova: la ventilació de les aules. Amb el fred és necessari engegar la calefacció, però és una contradicció tenir les finestres obertes. En aquest sentit, demanen la implantació de ventilació mecànica per poder garantir la renovació de l'aire.

Paraules clau:

Notícies relacionades