Back to top

Vuit propostes per al 10è aniversari del cicle Grans Mestres

Els espectacles del cicle també viatjaran a Palma de Mallorca, Girona, Lleida, Tarragona i València, a través del conveni amb la Fundació 'La Caixa'

'Reflexions a una pandèmia inesperada', amb l'actor Joan Carreras, serà la proposta que obri la llauna de la desena temporada del cicle Grans Mestres. Una temporada amb vuit obres que també acollirà artistes com són Francesc Garrido, Bernat Quintana i Bàrbara Roig. Tot plegat, sota la direcció artística de Francesc Cerro.

Fins ara, el cicle ha ofert una seixantena d'obres que, segons Cerro, han buscat fer una radiografia de la societat actual, traient l'espectador de la seva zona de confort. Així, també s'ha viscut una evolució: de les obres clàssiques, a la dramatúrgia contemporània.

Consulta la programació 

Des del consistori, han volgut fer valdre el cicle com una aposta ferma en la programació cultural de la ciutat. Les actuacions estan previstes pel primer dimarts dels mesos de febrer, març, abril, maig, juny, octubre, novembre i desembre, a les 20:30 h, al Teatre Fortuny. A més, gràcies a l’acord amb la Fundació “la Caixa”, les representacions del cicle viatjaran a Palma de Mallorca, Girona, Lleida, Tarragona i València.

Paraules clau:

Notícies relacionades