Back to top

Un web permet consultar l'oferta de joguines en català

El CPNL presenta una web on consultar les joguines disponibles en català per aquestes festes nadalenques
jocs català

Cada any incrementa l’oferta de jocs en català al mercat. Per aquest motiu, el Consorci per a la Normalització Lingüística actualitza el catàleg disponible a la seva pàgina web. En el marc d’aquesta tasca es promou la campanya “I tu, jugues en català?” que té per objectiu fer conèixer els establiments que ofereixen aquests productes. 

joguines català

A la zona del Baix Camp i al Priorat hi ha un total de 14 establiments adherits a la campanya. A banda, es poden comprar els productes via online a la web www.productesdelaterra.cat.

reus joguines català

Fitxes detallades de cada joc

exemple joc català

El cercador del CPNL  disposa d'un ventall de 800 jocs en català amb informació detallada de cadascun, que com a novetat adjunta els llocs on es pot comprar cada joc: cada fitxa de joc conté els establiments adherits al programa que el tenen en estoc. Tanmateix, en la fitxa de cada establiment es pot veure quins jocs en català té disponibles.

Consulta els jocs en català aquí

 

La campanya al Baix Camp

sorteig

Per difondre l'oferta de jocs en català, el CPNL ha organitzat un sorteig de jocs on els participants han respost preguntes publicades al blog del concurs "I tu, jugues en català?". D'entre tots els concursants, a Reus s'hi han inscrit 183 alumnes. 

Al Baix Camp i al Priorat la campanya “I tu, jugues en català?” està impulsada des de l’any 2004 pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura. Alguns establiments hi estan adherits des de llavors.

 

canalreus a telegram

 

Paraules clau:

Notícies relacionades