Back to top

Wolf-Factory Bike SL subministrarà el servei de bici compartida

La primera fase preveu posar 250 bicicletes compartides en circulació.

L’Ajuntament de Reus ha adjudicat un nou lot per a la implantació d'un sistema públic de bicicleta compartida a la ciutat de Reus. L’empresa adjudicatària és Wolf-Factory Bike SL, per un import de 160.888,72 euros (sense IVA) i ha estat escollida entre les tres empreses que s’han presentat a la licitació.

El sistema públic de bicicleta compartida, emmarcat dins del «Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea-NextGenerationEU», ha de començar a funcionar amb 250 bicicletes mecàniques, 1.000 punts d’ancoratge i 21 estacions. Es podrà utilitzar mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils.

Pel que fa al model de bicicleta, és de tipus urbà, senzilla però robusta, i està dissenyada i pensada per al seu ús com a bicicleta compartida. El termini màxim de subministrament és de deu mesos.

La reforma del local logístic, en marxa

D’altra banda, aquest mes de novembre han començat les obres de reforma del local situat al carrer de Joan Martell, número 17, on s’ubicaran els serveis logístics per al servei de bicicleta compartida. El lot es va adjudicar a l'empresa Fulgencio Villar SL per un import de 182.687,05 euros (sense IVA).

El local està ubicat als baixos d’un edifici construït el 2007 i disposa d’una superfície de 860 m2. No s’hi ha efectuat cap actuació des d’aquella data amb els elements estructurals vistos i amb el tancament exterior provisional.

taller bicicleta compartida

Paraules clau:

Notícies relacionades