Back to top

Xifra rècord: 3.895 alumnes es presenten a les PAU a la demarcació

S'ha produït un augment en el nombre d'inscrits, una tendència de creixement que es mantindrà fins al 2026.

Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), també conegudes com la selectivitat, acostumen a simbolitzar la meta d'una llarga cursa estudiantil per a molts nois i noies. En concret, enguany, parlem d'una xifra que gairebé arriba als 3.900 joves de les comarques tarragonines que s'hi han presentat.

Es tracta d'una xifra rècord, amb un augment de 200 joves respecte a l'any passat. S'espera que aquesta tendència creixement s'allargui fins al 2026, que serà quan arribin a les proves els nascuts al 2008, any en què va esclatar la crisi.

Un cop acabat el primer examen, els diversos nois i noies han explicat als micròfons de Canal Reus quins són els estudis que han triat, per l'any vinent. Pel que fa a les sensacions, després de molts nervis, han estat generalment bones.

Les proves s'allargaran fins al pròxim divendres, 9 de juny. Durant aquests dies, els alumnes s'examinaran en Llengua castellana i literatura, Llengua catalana i literatura, Llengua estrangera, Història i una matèria comuna d’opció a escollir, a banda de les assignatures opcionals de la fase específica. 

Paraules clau:

Notícies relacionades