Back to top

Xifres rècord d'incivisme a Reus

La Guàrdia Urbana ha aixecat més de 3.300 actes contra actituds incíviques durant el 2019. Les més denunciades són el consum d'alcohol i miccionar a la via pública.
botellon

El 2019 ha estat l'any més controlat en tema de civisme per la Guàrdia Urbana. És per això que les xifres són de rècord per segon any consecutiu i s'han tancat més de 3.300 actes, un miler més respecte al 2018. La majoria d'elles vinculades a l'oci nocturn.

Consumir alcohol al carrer, la més denunciada

  • Consum d'alcohol: 1.306
  • Miccionar: 942
  • Embrutar la via pública: 125
  • Molèsties per sorolls: 91                   
  • Oferir o sol·licitar serveis sexuals: 118

Roda de premsa incivisme

4 actes a usuaris de patinets elèctrics

La majoria de comportaments denunciats estan vinculats a l'oci nocturn. Tot i això la Guàrdia Urbana també ha aixecat durant l'últim any 11 actes a usuaris de bicicleta i 4 a patinets elèctrics. Fins ara les actes contra conductes incíviques d'usuaris de patinets elèctrics han estat informatives menys aquestes 4 que han estat motivades per incompliment flagrant de la normativa municipal causant inseguretat i un risc evident per als vianants i per als propis patinadors.

Més pressió policial el 2020

L'Ajuntament té clar que seguirà augmentant la pressió policial als carrers per donar resposta a les demandes de la ciutadania i acabar amb aquestes conductes incíviques que generen més molèsties veïnals.

Paraules clau:

Notícies relacionades