Back to top

Xocolata de Champions

La febre del 6 a 1 del Barça davant del PSG segueix sense baixar. L'escultor Manel Llauradó ha treballat colze a colze amb la pastisseria Huguet per crear una figura del jugador Sergi Roberto i tot apunta que sigui una de les més demanades per la Mona
Sergi Roberto és dolç

Sergi Roberto és dolç. No ho diu el seu entrenador, ni la seva família ni tampoc els seus companys; ho demostra la pastisseria Huguet de Reus, que ha plasmat en xocolata la figura de l'autor del sisè gol del partit del Barça contra el Paris Sant Germain. D'aquesta manera tan llèpola han volgut retre homenatge el pastisser Ramon de la Fuente i l'escultor Manel Llauradó al futbolista reusenc.

El procés és el més delicat de tot plegat: els pastissers han de seguir tots els passos fil per randa per aconseguir el resultat esperat. Per ara, la peça està pensada per la celebració de la Mona, tot i que només es faran per encàrrec. Per la seva part, el protagonista d'aquesta història encara no ha vist en persona l'obra, tal com apunta Ramon de la Fuente, pastisser. El mestre explica que no ha parlat personalment amb el jugador: "El seu pare m'ha dit que està molt content. Jo crec que algun dia passarà per aquí i em van demanar que n'hi guardés una perquè en volien una per la família", assegura.

"El seu pare m'ha dit que està molt content. Són paraules del seu pare... n'està molt orgullós, ens ha dit que l'hem clavat. Jo crec que algun dia passarà per aquí i em van demanar que n'hi guardés una perquè en volien una per la família"

Aquesta però, no ha estat l'única creació dolça que ha vist la llum aquest matí a la pastisseria. Aprofitant l'ocasió, s'ha donat a conèixer l'ou de la capital de la cultura catalana. Com a Amics de la candidatura, la pastisseria ha pensat en aquesta iniciativa com a impuls per la ciutat. Mentre que l'ou tindrà un cost de 42 euros, el Roberto de xocolata costaran entre 40 i 60 euros, segons la mida del model. Caldrà veure ara quina de les dues figures fa llepar els dits als més golosos; si la de la cultura o la del Barça.

Paraules clau:

Notícies relacionades