Back to top

Parlem d'assegurances

Tot el que sempre havies volgut saber del món de les assegurances

1. Què significa pòlissa vitalícia?

Una assegurança de salut es considera vitalícia si compta amb una clàusula específica que eviti que la companyia asseguradora pugui decidir unilateralment no renovar-la, sigui per motius d'edat o per ús excessiu.


2. Què és el temps de carència?

En les assegurances mèdiques és habitual que s'apliquin diferents períodes de carència. Per exemple, per una intervenció quirúrgica o una prova d'alta tecnologia ha de passar un temps des de la data d’alta de l'assegurança fins que es pot accedir a aquest servei.


3. Què és la indemnització per hospitalització?

Algunes companyies ofereixen sense cost addicional la indemnització per hospitalització quan aquesta hospitalització no és a càrrec de la companyia d’assegurances.


4. Les assegurances de salut cobreixen els accidents?

Un accident de trànsit o una lesió en hores laborals poden quedar exemptes de cobertura de la pòlissa de salut, perquè normalment les companyies et deriven a la mútua de treball o a l’assegurança del vehicle i, per tant, no pots accedir als serveis de la teva assegurança mèdica.


5. Per què cada any augmenta el preu de la meva assegurança mèdica?

L’edat és un dels factors que fa incrementar el preu de les assegurances de salut. Algunes companyies d’assegurances també incrementen el preu de la pòlissa en funció de l’ús


DKV

 

 

 

 

 

Paraules clau:

dkv