Back to top

Els Xiquets de Reus escalfen motors per la Diada del Mercadal

La gran cita castellera de la temporada portarà construccions de nou i de gamma extra en una jornada que els de la camisa avellana encaren amb ganes de lluir-se

Dissabte, set d'octubre, a la plaça del Mercadal i a les cinc de la tarda. Són l'hora i el lloc de la Diada del Mercadal, la cita biennal que, els anys que no hi ha Concurs de Castells, atrau tota l'atenció del món casteller. Els Xiquets de Reus arriben a la cita amb la intenció de lluir-se a casa. Els acompanyaran quatre de les colles amb més solvència de Catalunya, com la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Capgrossos de Mataró.

Una cita per a la qual fan una crida a la ciutadania perquè ompli el local de la colla, al carrer de Rosich, i el pati d'assaig tant aquest dimarts com divendres, i la plaça del Mercadal dissabte a la tarda. Per rematar la jornada, la mateixa colla reusenca organitza la Liada del Mercadal. A partir de les deu de la nit, a la plaça de la Llibertat hi haurà sopar popular, el concert de Préssecs i una batalla de DJ amb La Ceba Galàctica com a amfitrions.

Paraules clau:

Notícies relacionades