
Cambrils al plat
T’agrada la cuina? Les receptes fàcils de preparar i els productes de proximitat? Cambrils al plat és el teu programa. Canal Reus TV et porta les receptes d'alguns dels cuiners més emblemàtics de la vila marinera. Plats fets amb productes de casa nostra: galeres, carxofes, calamars, arròs, romesco...
Guanya un àpat als restaurants del programa!
LES RECEPTES
CAPÍTOL 14
Horta i mar de Cambrils | Terrace Estival ElDorado
Pancakes de civada amb macedònia | Una de Postres
CAPÍTOL 13
Tàrtar de dorada i llagotí | Miramar
Daus de Menjablanc amb bescuit
CAPÍTOL 12
Crema catalana amb encenalls de xocolata | INS Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils
Mil fulls de crema madamme | Una de Postres
CAPÍTOL 11
Suquet de romesco | Cal Tendre
CAPÍTOL 10
Arròs amb gamba vermella | La Palmera de la Llosa
Tronc de Sant Silvestre | Una de Postres
CAPÍTOL 9
CAPÍTOL 8
Pastís de formatge a la taronja | Una de postres
CAPÍTOL 7
Rajada a la meunière | Casa Macarrilla 1966
Gotes de Menjablanc de Reus amb fruits secs
CAPÍTOL 6
Torreta de xoco i menta | Una de Postres
CAPÍTOL 5
CAPÍTOL 4
Assortiment de trufes - Una de Postres
CAPÍTOL 3
Rajada amb capipota i bolets | Bresca
Semiesferes de Menjablanc amb daus de moscatell
CAPÍTOL 2
El nostre vermut | Restaurant El Rincón de Diego
Mousse de iogurt amb fruits vermells | Una de Postres
CAPÍTOL 1
Romescada de popets | Restaurant Les Barques
Cassoletes de Menjablanc amb xocolata i vermut
AMB EL PATROCINI DE
AMB LA COL·LABORACIÓ DE