Back to top

Temps d'oli 2022

L'oli té múltiples usos i amb el temps, la DOP Siurana s'ha anat fent un lloc tant a la cuina com a la taula. Aquest és un dels objectius de la denominació d'origen protegida, que busca aconseguir que el producte sigui valorat pels seus consumidors

La DOP Siurana preveu menys producció, però de la mateixa bona qualitat

L'oli de la DOP Siurana és especial i única. Enguany la producció minva, però no afectarà el sabor d'aquest or líquid. 

Més informació 


Projectes d'innovació per millorar el procés d'extracció de l'oli d'oliva

Es tracta de tres tecnologies diferents, quatre equips i es durà a terme als molins de Mont-roig del Camp i Flix.

Més informació


L'oli d'oliva DOP Siurana com a potenciador del sabor

Del 4 al 20 de novembre Reus celebra les jornades gastronòmiques "a Reus cuinem bolets amb oli de la DOP Siurana" amb diversos restaurants de la ciutat oferint els seus plats de tardor.

Més informació


Donar arguments científics a la qualitat de l'oli de la DOP Siurana

Des de la cuina experimental d'olis de l'IRTA Mas Bové realitzen diferents tastos i experiments per demostrar les qualitats gastronòmiques de l'oli de casa nostra a elaboradors i restauradors.

Més informació


L'olivera, un element indispensable del paisatge mediterrani

L'olivera ens vincula amb la cultura grega i ens proporciona l'oli, un ingredient imprescindible de la nostra gastronomia.

Més informació


Temps d'oli 2022

patrocini temps d'oli bo

Paraules clau:

Notícies relacionades