Back to top

ADN Universitat Rovira i Virgili

ADN - URV

CAPÍTOL 3: La importància de la Responsabilitat Social a l'Empresa

Una empresa responsable és aquella que té en compte els seus impactes, no només econòmics sinó també socials i mediambientals. Descobrim aquest nou model de gestió empresarial amb Dolors Setó, reconeguda com una de les 100 persones més influents sobre el tema a les xarxes social, i Choni Fernández, directora de Serveis Centrals de PortAventura i encarregada de la Responsabilitat Corporativa. 


CAPÍTOL 2: Centre de simulació, pioner en l'entrenament clínic

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV disposa del Centre de Formació i Innovació en Simulació. Els estudiants aprenen a fer diagnòstics correctament a través d’una pràctica pionera: el Centre de Simulació entrena malalts simulats que després fan de pacients en les proves que han de superar els estudiants de Medicina, Nutrició i Fisioteràpia. També s’imparteixen cursos de formació en suport vital bàsic per a diversos col·lectius, des d’escoles, fins a cossos de seguretat.


CAPÍTOL 1: L’Escola d’Arquitectura promou la recerca i conservació de les construccions de pedra seca

L’art de la pedra seca va ser declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO a finals d’aquest any passat i és precisament un dels objectes d’estudi del grup de recerca PATRIARQ, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura. Els investigadors de la URV estudien les construccions amb valor històric de totes les èpoques, des del punt de vista històric, geomètric i estructural utilitzant noves metodologies per a la presa de dades topogràfiques.