Back to top

Fem comptes

La secció d'economia de Canal Reus

25. Reus es bolca en la celebració de Nadal

El passat 25 de novembre Reus va engegar la nova campanya de Nadal, que s'allargarà fins al 8 de gener, una campanya que compta amb un pressupost global de 673.100 €. Pel que fa a l'enllumenat, el consistori ha triplicat l’aportació de l’any anterior amb un total de 423.100 €; i ha ampliat els espais on s'ha instal·lat aquesta decoració, és el cas del raval de Sant Pere i el carrer de Salvador Espriu, que esperen que els ajudi a tenir una bona campanya de Nadal.


24. Recuperació econòmica del territori i educar en finances

L’Anuari Econòmic Comarcal 2022 de BBVA, que estima i analitza la distribució territorial del creixement econòmic, conclou que el Camp de Tarragona va liderar la recuperació econòmica a Catalunya el 2021 amb un avenç del 7,4% del VAB, el Valor Agregat Brut. D'altra banda, durant aquest mes de novembre ha començat l'onzena edició del programa EFEC (Educació Financera i Emprenedora de Catalunya) amb l'objectiu de dotar a la ciutadania amb millors competències financeres per a poder gestionar i augmentar els seus estalvis, alhora que permet evitar problemes d'endeutament.


23. La Fira Tot Nuvis, el Woman Tech i PortAventura

Fem un repàs de les notícies econòmiques del territori més destacades de la setmana. D'una banda, la Fira Tot Nuvis ha tornat a firaReus i ha superat les xifres del 2019. A més, firaReus també ha acollit la jornada 'Dones TIC', en el marc del Woman Tech, amb ponències, i una taula rodona, sobre la presència de la dona a l'àmbit de les start-ups i la tecnologia. D'altra banda, Port Aventura vol obrir al febrer per celebrar el carnaval i apostar per la desestacionalització. 


22. Les percepcions de les empreses empitjoren després de l'estiu

Un 64% dels panelistes que han participat en la 35a onada del Radar Cambra han qualificat la situació econòmica actual de la zona, majoritàriament, regular. Si comparen la situació amb la d'ara fa un any, un 40% creuen que és pitjor o molt pitjor, i un 32% la senten igual. Només un 29 % la veuen millor.

Recupera tots els capítols

Paraules clau: