Back to top

Fem comptes

La secció d'economia de Canal Reus

5. Un negoci del Baix Camp obre botiga a Madrid

Ehlea és una empresa de moda que va néixer fa cinc anys amb una primera botiga a Cambrils i, més tard, en van obrir una segona a Reus i es van endinsar en el món digital i en els punts de venda multimarca internacionals. Ara, han inaugurat una botiga a Madrid i l’objectiu és poder anar obrint nous punts de venda física cada any. 


4. Quan començarà a tenir efecte el fre del preu de la llum?

El Consell de Ministres ha aprovat el topall pel preu del gas a la península Ibèrica, tot i això, Europa encara ha de validar que això es faci efectiu perquè puguem veure una reducció en la factura de la llum.


3. Jornades gastronòmiques: promoció o negoci?

En els darrers anys, el nombre de jornades gastronòmiques arreu del territori ha incrementat. Amb iniciatives com aquestes, la restauració busca reinventar-se i consolidar-se.


2. L'estiu de la recuperació del turisme

Després de les bones xifres d'aquesta Setmana Santa, el sector del turisme de casa nostra preveu recuperar les xifres prepandèmia. És el cas de l'Aeroport de Reus, que espera recuperar el milió de passatgers que es van assolir l'any 2019.


1. Prioritat pels majors de 65 anys a la CaixaBank Torredembarra

L'entitat financera pretén facilitar la vida a les persones majors de 65 anys perquè aquestes no tinguin problemes amb l'ús de les noves tecnologies. Més informació

Paraules clau: