Back to top

14.000 persones han passat pel FIMC a falta de 2 concerts

JONATÁN SORIANO

El festival internacional de Música de Cambrils manté la bona assistència en el segon cap de setmana de concerts. Després de les actuacions de Sopa de Cabra, Pasión Vega i El Barrio, l’organització xifra en més de 14.000 els assistents al llarg del certamen.

D’aquesta manera el festival encara la seva última setmana d’espectacles, amb els concerts de Juan Magan  aquest dimecres i d’Alejandro Sanz el divendres.

Després de les actuacions de Miguel Bossé i Gemeliers entre setmana, Sopa de Cabra amb el seu clàssic rock català obria el segon cap de setmana de Festival Internacional de Música de Cambrils.
Els gironins van oferir un repertori mixt de temes clàssic i alguns del nou disc, amb una posada en escena molt encertada, senzilla però fidel al seu estil. Amb el concert de Cambrils, Sopa de Cabra tanca la gira 3,2,1, amb un públic ple d’incerteses respecte el nou disc que trauran pròximament, però fidelitzat amb les cançons de sempre.

Amb la companyia de l’orquestra simfònica del Vallès, Pasión Vega va oferir una actuació basada en la força de la veu amb unes cobles influenciades pel ritme i la forma del pop. L’artista d’origen malagueny va realitzar una actuació poètica i apassionada, fent honor al seu nom artístic, davant d’un públic prou heterogeni però coneixedor del seu repertori musical.

El segon cap de setmana del Festival Internacional de Música de Cambrils ha conclòs amb els barrets aixecats en alt, al ritme del pop flamenc i el rock rumba d’El Barrio. El concert del cantant gadità, que entra dins la gira del nou disc ‘Hijo del Levante’, ha estat una mostra de la lleialtat dels seguidors del barret, que s’han apropat al Parc del Pinaret per animar amb il·lusió la seva estrella.

Després d’aquest cap de setmana, el Frestival Internacional de Música de Cambrils ha superat els 14.000 assistents al llarg de tots els espectacles que ha celebrat. Aquesta setmana encara la cloenda de la seva quaranta-unena edició amb els concerts de Juan Magan el dimecres i d’Alejandro Sanz divendres.