Back to top

2.000 persones consoliden la tercera edició del Santa Teca

Els show cooking, les degustacions gastronòmiques i la música en directe han farcit el programa de la tercera edició de la fira Santa Teca de Vilanova d'Escornalbou
Imatge Santa Teca

El menjar s'ha convertit en el centre d'atenció en el marc de la fira Santa Teca, organitzada per l'associació Santa Teca. Durant dos dies, el municipi d'Escornalbou ha estat el punt de trobada pels amants del bon vi, la bona cervesa i el bon menjar. L'organització calcula que durant tot el cap de setmana unes 2.000 persones han passejat pel Castell Monestir de Vilanova d'Escornalbou per degustar els millors productes de la zona. 

Més enllà de la beguda i el menjar, la música en directe també ha tingut el seu protagonisme en aquesta edició, que ja és la tercera. El concert del Quartet Mèlt, guanyador del programa de TV3 de l'any passat, va fer ple a l'Església del Castell Monestir i va exhaurir les entrades abans de l'actuació. Les passejades literàries i els show cooking han acabat de farcir el programa d'enguany. Per tot plegat, els impulsors de la fira parlen de consolidació, i valoren molt positivament el públic assistent. 

Paraules clau:

Notícies relacionades