Back to top

2016, un any històric per al CF Reus Deportiu

Penúltim dia de l'any i esportivament parlant aquest ha estat un any que passarà a la història pel Club de Futbol Reus Deportiu. Aquest 2016, el conjunt roig-i-negre ha aconseguit el que mai abans havia fet en 107 anys d'història, ascendir a Segona Divisió. Una fita que va tenir el seu punt d'inflexió a Cornellà i que ha acabat convertint el Reus en un dels equips revelació de la categoria de plata del futbol estatal.
2016, un any històric per al CF Reus Deportiu

Tot va començar amb la victòria per0 a1 Cornellà. Un triomf que, combinat amb altres resultats, posicionava al Club de Futbol Reus Deportiu com a primer de grup 3 de Segona Divisió B.

El sorteig de l'eliminatòria per ascendir a la categoria de plata va emparellar els roig-i-negres amb el Racing de Santander, al voltant de 200 aficionats van viatjar fins a la capital de Cantàbria per gaudir de la major exhibició de l'equip de Natxo González. A la tornada, els roig-i-negres van guanyar 1-0 amb aquest gol de David Haro.

Invasió a la gespa de l'Estadi Municipal, celebracions dins els vestuaris, per tot plegat un dia per no oblidar... Una setmana més tard la ciutat va gaudir de la rua dels campions per celebrar, entre tots, aquesta fita històrica: l'ascens del Club de Futbol Reus Deportiu a Segona Divisió. 

I els roig-i-negres no han decebut a ningú. La primera carta de presentació: gol a l'últim minut d'Alberto Benito al camp del Mallorca i la següent setmana empat a casa contra el Mirandés amb gol de Fran Carbia als 22 segons de partit.

La temporada és llarga, hi poden haver molts alts i baixos, però on hi ha dubte és que el club ha arribat ala SegonaDivisióper deixar-hi empremta. Però no tot han estat flors i violes. La relació amb l'Ajuntament de Reus ha estat tensa. El consistori va porta a judici al club pels importats impagats per l'ús de les instal·lacions de l'Estadi Municipal. Un conflicte que es va resoldre abans d'iniciar aquesta temporada.