Back to top

300 nedadors mantenen viva la memòria de Ramon Barrera

SILVIA ANDREO

Al voltant de 300 nedadors han competit aquest dissabte a la 33ena edició del Trofeu Ramon Barrera. Una cita esportiva que es celebra en memòria d’un dels fundadors del club natació Reus Ploms, entitat organitzadora. Una competició per nedadors de categoria aleví, benjamí i prebenjamí i que ha comptat amb una trentena de participants del club amfitrió.

Un any més el Club Natació Reus Ploms ha organitzat el Trofeu Ramon Barrera, una competició que aplega nedadors de categoria aleví, Benjamí i prebenjamí.
Uns 300 esportistes de tots els clubs de la demarcació i d’arreu de Catalunya com el Club Natació Terrassa, el Sitges o el Prat i el club natació Castalia de Castellón han competit en aquest trofeu que des de fa 33 anys se celebra a les instal.lacions del Ploms en honor a un dels fundadors del club.

El club albi-negre ha participat amb una trentena de nois i noies. Els nedadors han nedat els quatre estils (papallona, esquena, braça i crol) i han completat 50 o100 metresdepenent de la categoria.
Aquest trofeu que té una molt bona acollida cada any, serveix també per mostrar la bona feina que  fa el club amb la seva secció de natació.

Al club Plomista li esperen uns mesos molt moguts. El proper dissabte acollirà el Trofeu Ciutat de Reus per les categories infantil, junior i absolut. El Dissabte 20 de juny organitzarà el Campionat de Catalunya de rutines de natació sincronitzada que per primera vegada es farà fora de la província de Barcelona.

Però al mes de juliol continua l’activitat, amb el campus Ana Tarrés també de sincronitzada i del 10 al 15 del mateix mes es concentrarà a les instal·lacions del Ploms la selecció absoluta francesa de natació sincronitzada que prepara el Mundial.