Back to top

3.000 euros en premis al setè concurs de pintura ràpida de Vila-seca

JONATÁN SORIANO

Una trentena de pintors ha participat en la setena edició del concurs de pintura ràpida de Vila-Seca. Un certamen que busca oferir un punt de vista més dinàmic i tranquil del municipi, i que enguany ha repartit més de 3.000 euros en premis.

El sol encara no ha omplert els carrers de la vila i les primeres línies i perspectives ja comencen a dibuixar-se sobre els llenços. No es busca pintar, sinó plasmar una visió diferent dels espais més pròxims, els que envolten el dia a dia de la ciutat. Aquest és l’objectiu de la trentena pintors que han participat de la setena edició del concurs de pintura ràpida de Vila-Seca. Un espai per pintar i deixar-se pintar.

El pintor com agent de transmissió d’una realitat més dinàmica i complexa. Aquest és el rol que molts participants es comprometen a adquirir, en paral·lel a la temàtica municipal que la direcció del concurs els imposa. Veure qualsevol racó, plaça i cantonada amb el temps i la dedicació que la cultura de la immediatesa no hi permet.

El concurs de pintura ràpida de Vila-Seca ha repartit enguany més de 3.000 euros a través de deu premis. El certamen comença a guanyar-se nom entre professionals i amateurs del món de la pintura al Camp de Tarragona i més enllà.