Back to top

400 alumnes juguen als mercats de Reus

ADRIÀ MORTE

El mercat del Carrilet ha estat escenari aquest matí d’una multitudinària gimcana. Més de 170 alumnes de 6è de primària han participat en la segona edició de la gimcana de l’alimentació saludable.
Una activitat que té com a objectiu promoure i millorar els hàbits alimentaris dels infants. El proper dijous al voltant d’uns 200 escolars repetiran l’experiència al mercat Central.

El Mercat del Carrilet ha despertat aquest matí amb endevinalles per les parades. I és que més de 170 alumnes de 6è de primària, repartits per grups, han hagut de respondre diverses preguntes i fer proves relacionades amb l’alimentació, la salut i els productes frescos i de mercat.
Tot forma part de la segona edició de la Gimcana de l’alimentació Saludable. Una activitat que té com a objectiu promoure i millorar els hàbits alimentaris.

Els nens i nenes no han parat de moure’s per les diferents parades per tal de completar la gimcana. Una experiència rebuda amb bons ulls.

Al voltant d’uns 200 alumnes repetiran l’experiència el proper dijous al mercat central. Aquesta és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Reus i que compta amb la participació dels alumnes del grau de nutrició humana dela UniversitatRovirai Virgili. La gimcana de l’alimentació saludable és una proposta del consell d’infants ciutadans del 2013.