Back to top

Albert Casanovas es retira de l'hoquei patins

Un jugador mític del Reus Deportiu, artífex de la vuitena Copa d'Europa que enlaira el club en la seva història.
Albert Casanovas en la seva renovació l'any 2017

Albert Casanovas, exjugador del primer equip del Reus Deportiu, es retira de l'hoquei patins. Així ho avançava el Diari de Tarragona, qui ha confirmat que el reusenc abandona la seva carrera professional als 35 anys.

Casanovas militava actualment al SL Benfica, on ha gaudit del seu últim any a l'elit de l'esport després de 18 temporades competint al màxim nivell. Amb ell, el Reus va alçar l'última Copa d'Europa, la vuitena de la seva història.

Tres etapes al club reusenc

Casanovas va aprendre a patinar al carrer Gaudí quan només tenia quatre anys, i apuntalà la defensa del Reus després de provar sort a l'equip formatiu del Barça.

En la seva segona etapa al Palau d’Esports, va guanyar una OK Lliga i, amb el temps, es va acabar convertint en un dels estendards de l’equip. Després, va marxar a Portugal per vestir l'elàstica de l'UD Oliveirense, per tal de tornar la temporada 2016-2017 a la capital del Baix Camp i aixecar així una Champions.

Finalment, i fins a dia d'avui, ha defensat els colors del SL Benfica i ha sumat nombrosos títols al seu palmarès particular.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades