Back to top

Anglès i multiesport al casal d'estiu 'Ready Set Go!'

Durant les vacances d'estiu, els casals són la millor opció per a moltes famílies. L'escola Alberich i Cases torna a acollir el Casal d'estiu Ready Set Go!, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp, on els nens practiquen el multiesport, aprenen l'anglès a través de jocs i surten d'excursió.
Casal d'estiu 'Ready Set Go!'

Bàsquet, futbol, dansa i tallers en anglès. Aquestes són algunes de les activitats que ofereix un any més el Casal d'estiu Ready Set Go! a l'escola Alberich i Cases. Un casal organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp

. Un dels objectius principals és promoure el multi esport i practicar l'anglès d'una manera dinàmica, fent més amens els matins d'aquests nens i nenes.

A banda de practicar esports a les diferents instal·lacions de l'escola, els nens, d'entre 3 i 14 anys, també gaudeixen d'excursions i sortides a la piscina. La temàtica d'aquesta setmana és el mar i per això se'n van a la platja.

Cada vegada més famílies trien els casals per als seus fills. Una bona manera de passar l'estiu jugant, aprenent i envoltat d'amics i amigues.

Paraules clau: