Back to top

"Aquesta serà, en molts casos, l'estocada final"

Així ho ha assegurat el president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la demarcació de Tarragona (AEHT), Francesc Pintado, en una entrevista a Canal Reus. Assegura que aquestes noves mesures imposades des de la Generalitat suposarà, en molts casos, el tancament definitiu.

Des de fa una setmana, la imatge que ha imperat en tots i cadascun dels municipis catalans ha estat la mateixa: bars i restaurants amb les persianes baixades i, en conseqüència, ciutats desèrtiques. Un panorama que feia recordar l'inici de la pandèmia.

No obstant això, i en molts casos, aquest serà un punt de no retorn. Així ho ha assegurat el president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la demarcació de Tarragona (AEHT), Francesc Pintado, el qual demana i exigeix mesures urgents. De fet, aquest divendres 23 d'octubre, l'AEHT s'ha sumat a la concentració que la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) ha convocat a la plaça Sant Jaume de Barcelona per rebutjar aquest nou tancament del sector.

La Generalitat ha anunciat un paquet d'ajudes de 40 MEUR

En aquest sentit, el Govern de la Generalitat, ja ha anunciat que destinarà 40 milions d'euros al sector de la restauració, així com l'ajornament de la taxa turística i la modificació de la normativa per rebaixar els lloguers. Malgrat tot, des del sector asseguren que les ajudes arriben tard i que continuen sent insuficients.

"El sector està molt tocat i ferit. Aquest segon tancament serà, en molts casos, l'estocada final"

ajudes restauració

Els bars i restaurants no són el gran focus de contagi

on es produeixen els contagis

Malgrat tot, les últimes informacions facilitades des del Ministeri de Sanitat demostren que els bars i restaurants no són el gran focus de contagi. De fet, les reunions amb amics i familiars en cases particulars són les que lideren aquest rànquing.

Paraules clau:

Notícies relacionades