Back to top

Ariana Sánchez, la número u més màgica

La padelista reusenca Ariana Sánchez afrontarà la nova temporada del World Padel Tour amb l'objectiu de defensar el número u del món. Sánchez lluitarà per mantenir la primera posició del rànquing amb l'extremenya Paula Josemaría.

Ariana Sánchez, coneguda com a màgic en el món del pàdel, disputarà la temporada 2021 com a número u del rànquing per primera vegada. La reusenca fa un balanç molt positiu dels dos anys amb Alejandra Salazar, amb qui es va emportar vuit títols del World Padel Tour, un Campionat d'Espanya i la primera posició del rànquing amb 12.390 punts. Sánchez lluitarà per mantenir aquest privilegi amb la seva nova companya: Paula Josemaría

La de Moraleja (Càceres) té el sobrenom de dinamita per la seva explosivitat dins de la pista, i va formar parella amb Marta Marrero durant l'inici del 2020, tot i que va finalitzar l'any jugant amb Bea González. Josemaría ocupa la setena posició del rànquing amb 8.885 punts. El joc agressiu serà un dels punts claus de Sánchez i Josemaría.

Ariana Sánchez i Alejandra Salazar, campiones del Menorca Open

Les primeres converses perquè el tàndem català-extremeny fos una realitat van començar entre el novembre i desembre del 2020, i les dues jugadores es mostren il·lusionades amb aquest projecte. Sánchez va jugar 36 duels durant el 2020 i en va guanyar 28, amb un percentatge de triomfs del 77,8%, mentre que Josemaría va guanyar 24 dels 33 partits que va disputar la temporada passada, amb una efectivitat de victòria del 72,3%. 

El World Padel Tour 2021 encara no té data oficial d'inici, però tot apunta que la temporada començarà el pròxim mes de març.

ariana sánchez

FOTOGRAFIES: World Padel Tour

Es descongela el rànquing

El rànquing oficial del WPT es va congelar al mes d'abril, i es va canviar pel Race 2020, on només comptaven els punts aconseguits en l'any natural -Ari Sánchez va quedar tercera amb 6.310 punts-. Per aquest 2021, el rànquing torna a la seva dinàmica habitual: es defensen els punts del curs anterior en cada prova del present (sistema sumatori).

En utilitzar-se com a referència els onze torneigs complets del 2020 més els cinc millors resultats del 2019, la suma dels punts situa el #TeamAS -Sánchez i Salazar- en el primer lloc del rànquing del World Padel Tour amb 12.390 punts. 

Paraules clau:

Notícies relacionades