Back to top

Arrenca la 3a edició de la "Prestatgeria Psicoactiva"

"Prestatgeria Psicoactiva" arriba per tercer any consecutiu a la Biblioteca reusenca Pere Anguera, aquest any centrada en el consum vinculat en el gènere. La iniciativa inclou diverses activitats des d'aquest dijous 17 d'octubre fins al dia 28 de novembre. Tot i que, a causa de la situació que viu el país l'activitat prevista per avui queda anul•lada. El programa va nàixer amb el Pla de Drogues municipal 2016 - 2020.
Prestatgeria psicoactiva 2019

Donar informació de context, veraç i que aquesta sigui pràctica sobre el fenomen del consum de substàncies psicoactives és la finalitat del cicle "Prestatgeria Psicoactiva". De fet, això s'aconsegueix posant a l'abast del públic diversos llibres i documents que aborden la qüestió. Un programa que es dur a terme a la Biblioteca Municipal Pere Anguera per tercer any consecutiu, i que a banda dels diferents títols relacionats amb el tema, també ofereix diverses xerrades des d'aquest dijous 17 d'octubre fins al dijous 28 de novembre.

Tot i que els fenòmens d'ús de substàncies psicoactives no tenen gènere, l'efecte de les drogues així com les pautes de consum i repercussions socials i personals, són diferents segons el sistema sexe-gènere. És per això que l'edició d'enguany es centra en aquests casos. El programa d'activitats són gratuïtes per a tots els assistents, i totes tindran lloc a la Biblioteca Pere Anguera a partir de les 7 de la tarda.

Una iniciativa que es troba dins del Pla de Drogues municipal 2016-2020, i organitzada pel Servei d'Addicions i Salut Mental de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, juntament amb la col·laboració de les Biblioteques Municipals de la regidoria de Cultura i la regidoria de Salut i Ciutadania.