Back to top

Arriba el debut somiat del CTT Ganxets de Reus

El seu equip sènior femení debuta per primera vegada en la història a la Superliga Femenina de Tennis Taula, la màxima competició nacional. Ho fa aquest dissabte davant l'Hispalis TM de Sevilla, a les sis de la tarda.
El CTT Ganxets de Reus preparats per al debut

L'equip sènior femení del Club Tennis Taula Ganxets de Reus debuta aquest dissabte, a les sis de la tarda, a la Superliga Femenina, la màxima categoria nacional de la disciplina del tennis taula. Les ganxetes van aconseguir l'ascens el passat mes d'abril, convertint-se així en un equip d'elit.

El rival a batre és l'Hispalis TM, conjunt també novell a la categoria. Les reusenques es van enfrontar a les sevillanes l'any passat en el partit per a la primera posició, on les del Baix Camp van assolir amb la victòria el lideratge de la Divisió d'Honor Femenina.

En la jornada de demà també es podrà veure l'altra aposta del club reusenc aquesta temporada: un equip sènior que debutarà a la Segona Divisió Masculina sota el nom Aura Energía-Reus. Els nois disputaran el seu primer partit de lliga contra la Unió Esportiva Sant Cugat.