Back to top

Arriba la nova temporada de Concerts Tardor de Vila-seca

La música arriba a Vila-seca a través de la nova temporada de concerts Tardor. El baríton Josep Ramon Olivé serà l'encarregat d'obrir el cicle cultural que combinarà concerts lírics i corals amb la música pop.
Temporada Concerts Tardor de Vila-seca 2018

Aquesta nova temporada aposta per músics formats al territori com és el cas del pianista reusenc Lluís Capdevila. L'auditori Josep Carreras de Vila-seca també rebrà la visita del grup de pop català Blaumut que presentarà el seu tercer disc "Equilibri".

El cicle s'allargarà fins el 26 de setembre amb el tradicional Concert de Sant Esteve, dies després d'haver celebrat la Gala de Cant a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. Aquesta tindrà com a convidats al director d'orquestra Jordi Savall i a un conjunt musical format per músics immigrants i refugiats procedents de diversos països.

"El mateix Jordi Savall va anar a fer un tipus de casting als camps de refugiats. Tot aquest volum de sortida massiva cap a Camps d'Europa comporta a persones que es dediquen a la música", explica el programador de l'Auditori Josep Carreras, Josep F. Solórzano.

Paraules clau: