Back to top

Arriba a la Selva del Camp el I Torneig de Pàdel Solidari

Una col•laboració entre el Club Pàdel Wellnes Mas Passamaner i la Delegació de la Lliga Contra el Càncer a la Selva del Camp.
Imatge de la samarreta del Primer Torneig Express de Pàdel Solidari

Recorden la Tere Gómez? Ella va ser una de les heroïnes de la Cursa de la Dona 2017 a Reus. Després de superar un càncer de mama, la Tere va decidir col·laborar amb una de les entitats que la va ajudar a superar la malaltia: la Lliga Contra el Càncer a les Comarques de Tarragona. Sent-ne ja la coordinadora a la Selva del Camp, un dia va rebre la trucada del Sergi. Li va oferir la proposta de crear el Primer Torneig Express de Pàdel Solidari.

D'aquesta manera el Club Pàdel Wellnes Mas Passamaner inicia una sinergia que s'espera que pugui durar molts anys. Una fórmula d'obrir el pàdel a la població que permet també conscienciar als selvatans de la importància de la pràctica esportiva. Part dels diners de la inscripció es destinaran doncs a La Lliga Contra el Càncer.

Tots els participants han rebut amb la inscripció una samarreta gratuïta i una butlleta per participar en el sorteig d'una panera, gentilesa dels comerços de la Selva del Camp.