Back to top

Arriba el primer vol comercial post-coronavirus a l'Aeroport de Reus

Un centenar de persones van aterrar aquest dimecres a l'equipament reusenc, per primera vegada, des que va esclatar l'estat d'alarma.
Aeroport de Reus

Aquest dimecres, 1 de juliol, van aterrar a l'Aeroport de Reus els primers passatgers des del passat 17 de març. Concretament, un centenar de persones provinents de Birminghan, una de les destinacions que ofereix Ryanair, l'única companyia, de fet, que opera a l'equipament reusenc.

Entre ells, es trobava en Louis William. Un jove britànic i asmàtic que ha tornat a la capital del Baix Camp per feina. Assegura que durant el trajecte s'ha sentit totalment segur.

Entre els passatgers també es trobava un grup de joves que tornaven a casa després d'haver estat un any estudiant a fora. En el seu cas, han tornat amb la sensació que les mesures britàniques són més estrictes.

Una temporada d'estiu sota mínims

En qualsevol cas, la imatge de l'Aeroport de Reus aquest dimecres a la tarda reflectia el que s'espera que sigui la temporada d'estiu d'aquest 2020: una temporada de mínims. De fet, el seu director, Juan Crespo, assegura que si l'any passat es van assolir xifres de rècord a l'alça, enguany ho faran a la baixa. 

Es recuperarà l'activitat gradualment 

Aquest 1 de juliol, l'Aeroport de Reus iniciava l'operativa que, en condicions normals, hauria arrencat l'1 d'abril. Malgrat tot, s'espera que durant els mesos de juliol i agost l'operativa es vagi recuperant, gradualment.

Paraules clau:

Notícies relacionades