Back to top

Art als quadres elèctrics pel Llambordes 2018

Reus es converteix en el nucli de l'art urbà. I és que un total de 24 graffiters han pintat els espais exteriors de 25 quadres elèctrics d'arreu de la ciutat. Aquesta és l'última acció de la segona edició del programa Llambordes 2018. La intenció del projecte és apropar aquesta cultura a la ciutadania donant una oportunitat als joves artistes, i donar una imatge més viva a aquests objectes.
Llambordes 2018

Pintar l'espai exterior de diferents quadres elèctrics de la ciutat. La limitació? Només utilitzar els colors blau, vermell i blanc. Aquesta és la quarta acció que s'emmarca dins del programa Llambordes 2018, impulsat pel departament de Joventut, en el qual 24 graffiters de Reus, el Camp de Tarragona, Barcelona i Berlín han realitzat un total de 25 creacions artístiques a l'espai exterior de diferents quadres elèctrics d'arreu de la ciutat.

D'aquesta manera, els artistes poden expressar el seu potencial i al mateix temps, els quadres elèctrics adquireixen una imatge més viva.

La segona edcició del Llambordes ha completat les 4 accions que s'han dut a terme al llarg de l'any. Totes elles, graffitis en diverses zones de la ciutat, tenen la intenció de donar a conèixer aquesta cultura i sobretot, donar una oportunitat als artistes. 

"Si parlem de l'obra, té a veure amb el projecte que estic realitzant des de fa anys. Per això, apareixen vapors, cels i núvols, i sobretot adaptant-me als colors que marcava el programa. Després la gent del carrer treurà la seva pròpia lectura", explica l'autor de la intervenció al carrer de Salvador Espriu, Foham Fonezs.

Paraules clau: