Back to top

Balanç de les protestes i noves convocatòries a Reus i Tarragona

Les protestes d'aquest divendres a la nit a Tarragona han acabat amb una desena de detinguts i diversos ferits. Les mobilitzacions continuen aquesta tarda a Reus amb una cercavila anti-repressiva, i a Tarragona amb una empaperada popular.
cartell de la cercavila anti-repressió dissabte tarda a Reus

Després d'una setmana intensa de concentracions, marxes i enfrontaments entre manifestants i agents policials, les xifres de ferits i detinguts encara ballen. Només durant els aldarulls provocats ahir a Tarragona, un cop finalitzada la manifestació, entre Mossos d'Esquadra i Policia Nacional van detenir una desena de persones, entre les quals el regidor d'Esquerra a Vinyols i els Arcs, Joan Viso Gili​​​​​​, segons ha informat Tarragona Radio. 

Pel que fa al nombre de ferits, sis persones van haver de ser ateses pels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) a Tarragona.

A hores d'ara, i arran dels incidents dels últims dies, des de Salut s'informa que a l'hospital Joan XXIII hi ha dues persones ingressades, 1 en estat greu i 1 menys greus. Mentre que a SantaTecla n'hi ha 1 menys greu.  

D'altra banda a Tarragona, des d'aquest divendres a la tarda i fins dissabte al matí, els Bombers han realitzat 22 sortides per apagar diversos incendis, majoritàriament per sofocar la crema de contenidors

Les convocatòries de protesta continuen aquest dissabte, a la plaça del Mercadal a Reus amb una cercavila anti-repressió per aquesta tarda a les 18:30, i a Tarragona amb una empaperada popular a partir de les 19h. a la plaça Corsini.

Notícies relacionades