Back to top

El ball dels Set Pecats Capitals envaeix el centre de Reus

El Carnaval ja s'ha apoderat de Reus. El Ball dels Set Pecats Capitals ha sortit al carrer per alertar que la festa i la rauxa ja ha arribat. El fred no ha pogut impedir que els set vicis trepitgessin fort la ciutat.
El ball dels Set Pecats Capitals envaeix el centre de Reus.

Ja no es pot fer ni un pas enrere, l'arribada del Carnaval és una realitat. El Set Pecats Capitals han omplert aquest dimarts al vespre el centre de Reus per tal de pregonar l'arribada de la rauxa i la festa. Per primera vegada, el tret de sortida ha estat el Campanaret. De fet, es tracta del tercer any del naixement d'aquest ball de Carnestoltes a mans de la Germandat dels Set Pecats Capitals. Una barreja de solemnitat i de provocació ha omplert espais del centre de la ciutat com la plaça del Prim i les Peixateries Velles. Tot plegat, també s'ha constituït com un homenatge als 40 anys de celebració de la recuperació del carnaval a la ciutat.

Petits i grans han quedat encuriosits coneixent a la Luxúria, l'Enveja, la Gula, l'Avarícia, la Ira, la Peresa i la Supèrbia. Tot plegat a ritme d'instruments tradicionals. Un dels pecats que més s'ha fet notar durant el recorregut ha estat la Luxúria. Tot i això, cap d'ells ha deixat a ningú indiferent.

 

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades