Back to top

El barri Santa Anna s'omple de bolets

LAURA ROIG

Durant uns dies, els bolets han estat els protagonistes del barri Santa Anna de Reus, i és que els establiments de restauració de la zona han ofert plats i tapes amb el bolet com a ingredient principal. La iniciativa s'emmarca en el programa "Viu Santa Anna", un projecte que han impulsat una vintena de bars i restaurants que s'estan constituint com a associació. 

Si primer va ser una ruta de tapes, la tapa Santa Anna, ara, amb l'objectiu de dinamitzar el barri Santa Anna de Reus els restauradors han organitzat la setmana "tocats pels bolets", una iniciativa gastronòmica on el bolet ha pres el protagonisme. La proposta ha consistit en oferir, com a mínim, un plat especialitzat en bolets, però ha estat de dijous a dissabte quan la iniciativa ha sortit al carrer en forma de tapa.

A causa del mal temps, els restauradors s'estan plantejant repetir la setmana "tocats pels bolets". A dia d'avui la majoria de bars i restaurants del barri formen part de l'associació que s'està constituint per convertir la zona en un nucli important de restauració dins la població. 

A més del "tocats pels bolets" i la "tapa Santa Anna", l'associació s'està plantejant fer una tercera jornada gastronòmica a la primavera, pels volts de Sant Jordi.