Back to top

Bartolo espera una solució abans del partit de demà

El tècnic ha confirmat en roda de premsa que dilluns finalitzen terminis, i si Oliver no tanca la venda abans d'aquesta data, el club podria abocar-se a una problemàtica sense retorn. Segons el de Lleida, hi ha més d'una negociació sobre la taula.
Xavi Bartolo en roda de premsa prèvia al partit davant el CD Numancia

L'ambient al vestuari després de la victòria a La Rosaleda ha canviat. El malestar pel comunicat dels jugadors respecte a les declaracions de Xavi Bartolo ja s'ha solucionat. Els ànims de la plantilla, per tant, són més positius. A les oficines però encara si pot palpar la tensió. Dilluns dia 14 de gener es converteix en la data ultimàtum pel Club de Futbol Reus Deportiu. Així ho ha assegurat Xavi Bartolo en roda de premsa, que continua afrontant la situació amb l'optimisme que el caracteritza:

"Joan Oliver està movent més d'una opció. Sabem que entre dilluns i dimarts finalitzen terminis per presentar documentació i al·legacions. No queda més opció que tancar alguna d'aquestes possibilitats, si no serà impossible solucionar la situació".

La victòria a Málaga segons Bartolo podria afavorir que les persones interessades en la compra del club miressin l'entitat roig-i-negra amb més bons ulls. Una d'elles, un inversor del territori, que segons el Diari de Tarragona, hauria anat a negociar amb LaLiga, obtenint però la negativa de l'òrgan futbolístic a rebre'l a la seu de Madrid. Sobre l'expulsió del Reus de la Segona Divisió, Bartolo assegura que hi ha motius per fer-ho.

"Hi ha expedients oberts, i si hi són, és per alguna causa. O donem resposta abans de dilluns o s'acabaran tancant produint una situació irremeiable".

El futur de Vítor, podria ser roig-i-negre si la venda arriba a bon port.

"No ha tingut mai una llicència, i per tant, crec el podríem inscriure. A nivell personal, opino que també li faria il·lusió tornar".

El partit d'aquest cap de setmana serà també dia de retrobaments. Pichu Atienza i Aritz López Garai tornaran a l'Estadi Municipal en un matx que s'espera que no sigui l'últim dels roig-i-negres a la lliga professional. Els aficionats hi seran hores abans amb l'objectiu de recaptar fons per pagar els sous dels treballadors del club en una campanya altruista liderada pels Redblacks. El partit, dissabte 12 de gener, a les sis de la tarda.