Back to top

Bones sensacions per a la candidatura Reus Ciutat Europea de l'Esport 2019

Bones sensacions per la candidatura Reus Ciutat Europea de l'Esport 2019. Durant els darrers tres dies, els representants de l'associació esportiva ACES, han visitat la ciutat per conèixer les instal•lacions i la proposta organitzativa de cara a la candidatura, una visita que han qualificat com a molt positiva.
La comissió tècnica d'ACES Europe ha visitat durant tres dies la ciutat de Reus

Contents i amb un somriure. Així s'acomiaden de Reus els representats de l'associació esportiva ACES que atorga el títol de Ciutat Europea de l'Esport. Durant tres dies, la comissió tècnica ha visitat les instal·lacions esportives de la ciutat de Reus i ha conegut amb més profunditat la proposta organitzativa de la ciutat. Una visita que els ha deixat amb molt bones sensacions. "Reus és una ciutat on es veu, es sent i es respira l'esport", ha destacat el gerent d'ACES Europa, Hugo Alonso. "Reus inverteix en esport un 5% del pressupost total de l'ajuntament, quasi el doble de la inversió mitjana a nivell europeu", ha reconegut. D'altra banda, des de l'associació també s'ha destacat l'elevada participació ciutadana en l'esport, que se situa en un 70% respecte el 40% del darrer euro-baròmetre.

ACES és una associació privada sense ànim de lucre que des de l'any 1999 atorga el títol de capitalitat europea de l'esport. Anys més tard, va crear-se la modalitat de "Ciutat Europea de l'Esport", a la qual Reus vol optar el proper any 2019, competint amb Igualada, Gandia, Soria i Águilas.

L'objectiu d'aquest títol és fomentar la pràctica esportiva, el joc net i el sentit de pertinença a la comunitat. No serà fins a finals de setembre d'aquest any quan es coneixerà quines quatre d'aquestes cinc candidates rebran el títol distintiu. 

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau: