Back to top

Cafés Brasilia convoca el Premi 'Photo Exòtica Cafés Brasilia'

Brasilia convoca la primera edició del Premi de Fotografia 'Photo Exòtica Cafés Brasilia 2013', amb l'objectiu de descobrir tot allò exòtic que envolta la vida quotidiana de les persones. El premi està dirigit a fotògrafs aficionats, que podran presentar fotografies de qualsevol temàtica fins el proper 13 d'octubre, valorades pels aspectes exòtics d'aquestes imatges.

El jurat estarà composat per representants de la marca de cafès Brasilia, reconeguts fotògrafs, representants de mitjans de comunicació i un representant de l'Associació Tarraco Fotografia.

De totes les fotografies, el jurat escollirà 50 imatges que formaran part de l'exposició 'Photo Exòtica Cafés Brasilia 2013', que es podrà gaudir durant el proper mes de novembre al Centre d'Art Cal Massó de Reus.

Decidiran els assistents

Els assistents a l'exposició seran els encarregats de decidir quina serà la foto guanyadora d'aquesta, mitjançant una votació popular.

El jurat mencionat anteriorment, per la seva banda, atorgarà un primer i segon premi en les categories de 'fotografies sense retoc' i 'fotografies originals manipulades amb qualsevol tipus de tècnica digital'.

Premis de fins a 750 euros

El premi que atorgui el públic serà de 750 euros pel guanyador, mentre que el primer i segon guardó de cadascuna de les altres dues categories serà de 500 i 250 euros respectivament.

Les bases del concurs estan disponibles a la pàgina web cafesbrasilia.com.