Back to top

CaixaBank balla al costat de Down Revolution

La Setmana Social de CaixaBank torna a Reus amb un total de 9 activitats, per tal que els treballadors de l'entitat, i per primera vegada també els clients, puguin conèixer la realitat que s'amaga al darrere de 7 entitats socials del territori.
Down Revolution balla a la sala New York

Durant 7 dies, un de cada quatre treballadors de CaixaBank, la Fundació 'la Caixa', CriteriaCaixa i filials participen, de forma voluntària, en algunes de les activitats organitzades en la ja coneguda com a Setmana Social.

Un esdeveniment que va néixer fa 5 anys amb la voluntat que els treballadors de l'entitat bancària coneguessin de primera mà, la realitat d'algunes de les entitats socials del territori. Aquest és el cas, per exemple, de Down Revolution. Un grup format per 12 joves amb discapacitats diverses que van deixar sense paraules els treballadors i voluntaris de CaixaBank. Una gran experiència que també comparteix tot l'equip de Down Revolution, tal com han assegurat les alumnes Marta Prieto i Marta Álvarez. 

Una Setmana Social en què els voluntaris de l'entitat bancària també coneixeran altres entitats de la ciutat com són la Fundació Bara i Cortiella, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer o el Consell Esportiu del Baix Camp, entre altres.

Paraules clau: